Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Szakértők vagyunk
a mágneses elválasztás területén

Mágneses elválasztáshoz szükséges eszközöket fejlesztünk, gyártunk és alkalmazunk. Mágneses elválasztóinkat pontosan az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk.

10. 6. 2024

Video: Automata válogatósor a „sárga kukákból” származó hulladékok

Az automata válogatósor a „sárga kukákból” származó hulladékok ( azaz a PET-palackok, alumínium- és vasdobozok) válogatására szolgál. 1200 kg/óra teljesítményre tervezték.

Először a ferromágneses dobozokat választják le egy szállítószalag feletti automatikus tisztítású mágneses lemez segítségével. Ezután pedig az alumíniumdobozokat választják el a PET-palackoktól egy örvényáramú ECS-C RAM szeparátorral. Az ECS szeparátor előtti anyag egyenletes elosztását egy vibrációs szállítószalag biztosítja.


Fémdetektorok biztosítják az alumíniumdobozok végső válogatását. A METRON 03 SL táblás fémdetektor egy automatikus selejtező csappantyúval van felszerelve, amely automatikusan eltávolítja a fémszennyeződéseket.