Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Szakértők vagyunk
a mágneses elválasztás területén

Mágneses elválasztáshoz szükséges eszközöket fejlesztünk, gyártunk és alkalmazunk. Mágneses elválasztóinkat pontosan az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk.

2. 7. 2024

Video: Automata válogatósor vegyes kommunális hulladék

A kommunális hulladék, műanyag és papír válogatására szolgáló automata válogatósor óránként 31 tonna kommunális hulladék és 6 tonna műanyag hulladék feldolgozására készült.

A ferromágneses fémek szétválasztása a szállítószalag feletti DND-AC LION és DND-AC JAGUAR mágneses lemezek ( automatikus tisztítással) segítségével történik.


Ezt követően az anyagot egy vibrációs szállítószalag segítségével egyenletesen rétegezik a szállítószalag teljes szélességében (1500 mm) és egy örvényáramú szeparátorral dolgozzák fel. A tökéletes elválasztás érdekében az ECS–E 1500 RAM örvényáramú elválasztót excentrikusan szerelt rotorral építettünk be a sorba. Ez a szeparátor hatékonyan el tudja választani a nem mágneses fémeket az inert anyagoktól.

Eredmény

Az anyagot három frakcióra osztják:

  • Nehéz frakció – későbbi hulladéklerakóban történő elhelyezésre szolgál
  • Fémek, műanyagok - az anyag értékesítése
  • Könnyű frakció – alapanyag a TAP előállításához

A kimeneti könnyű frakcióra vonatkozó követelmények a következők:

  • Elválasztott szerves frakció
  • Elkülönített fémek, üveg, talaj és sóder
  • Kemény műanyagok – szín szerint osztályozva
  • Műanyagok másodlagos értékesítéshez